Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Θύελλα αντιδράσεων για το «ντου» των μπράβων στη θεατρική παράσταση του Ζαραλίκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις έντονες αντιδράσεις της πολιτικής σκηνής έχει προκαλέσει η παρεμπόδιση της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από μπράβους.

Στο twitter έχει σηκωθεί κύμα συμπαράστασης για τον πρωταγωνιστή και στην πρώτη θέση των trend του βρίσκεται το #ζαραλικος ενώ ακολουθούν άλλα δύο σχετικά με το επισόδειο, τα ονόματα Σταμάτη και Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ για Ζαραλίκο: Μαφιόζικες επιθέσεις που παραπέμπουν σε σκοταδιστικές περιόδους

zaralikostw

Ήδη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης καταδίκασε την πράξη με ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας ότι:

«Με την ελευθερία του λόγου και του αντιλόγου. Με το δικαίωμα στην σάτιρα. Απέναντι στον ζόφο και την παρακμή! Η σιωπή και η συγκάλυψη μυρίζει φόβο και σκοπιμότητα και οδηγεί σε μια ανάπηρη Δημοκρατία!».

Το περιστατικό καταδίκασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτησή του στο twitter. Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει στην ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμη: ΚΚΕ για Ζαραλίκο: Σημάδι σήψης η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν «αγανακτησμένους»

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Ντου» από μπράβους στο θέατρο για να διακόψουν την παράστασή του (Βιντεο)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ