Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Το συγκλονιστικό φιλμ της Lacta για τις γυναικοκτονίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που η χώρα μας μετρά 13 γυναικοκτονίες από την αρχή του έτους, η Lacta δημιούργησε μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Το φιλμ με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» (Γιατί θα σου κάνω κακό, όπως σημειώνει στη συνέχεια) εξιστορεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Αυτή την φορά η διαφήμιση δεν έχει να κάνει με την αγάπη. Η Lacta επέλεξε να τοποθετηθεί, παρουσιάζοντας την τραγική, αληθινή ιστορία, μιας γυναίκας που κατέληξε νεκρή, δολοφονημένη από τα χέρια του συντρόφου της.

Το φιλμ ξεκινά με το ζευγάρι να ζει όμορφες στιγμές στις διακοπές του. Στη συνέχεια μετακομίζει σε δικό του σπίτι, ωστόσο γρήγορα η κτητικότατα του άνδρα, στον ρόλο του οποίου βρίσκεται ο Έκτορας Λιάτσος, μετατρέπεται σε εφιάλτη και οδηγεί σε τραγικό τέλος τη νεαρή, την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. «Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια. Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη», της Δήμητρας Γαλάνη.

Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση. Μπες στο diotima.org.gr.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ