Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Το φεστιβάλ πορνό ταινιών επιστρέφει – Μέρος των εσόδων στη δίκη για τον Ζακ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας «Σάτυροι και Μαινάδες» επιστρέφει για όλη την Ελλάδα, καθώς θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ, μέρος των εσόδων του, θα διατεθεί για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.

Συνολικά 121 ταινίες μικρού μήκους και τρία φιλμ θα είναι διαθέσιμα για 10 μέρες, από τις 10 έως τις 20 Δεκεμβρίου, μέσα την πλατφόρμα του PINKLABEL.TV. Οι ταινίες κατηγοριοποιούνται σε δεκατρία προγράμματα, ενώ οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο μόνο έως τις 9 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. Το 25% των εσόδων από τα εισιτήρια θα πάνε για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.

sat

«Το πορνό μπορεί να διεγείρει αλλά και να ενημερώσει»

«Πορνογραφία είναι η αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου. Αλλά είναι όντως μόνο αυτό; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Το πορνό μπορεί να ενημερώσει, να διασκεδάσει και να εκπαιδεύσει» γράφουν οι διοργανωτές.

«Μπορεί να διευρύνει θέματα όπως το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την προσωπική ταυτότητα μας, μπορεί να ευαισθητοποιήσει, να είναι πολιτικό και φυσικά διασκεδαστικό! Και είναι αυτές οι ‘’κάτι παραπάνω από απλό πορνό” ταινίες που μας ενδιαφέρουν στο φεστιβάλ αυτό» καταλήγουν οι διοργανωτές.

Το πάσο του φεστιβάλ δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες για 10 μέρες από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 00:00 μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου. Το πάσο αγοράζεται από πλατφόρμα στις Η.Π.Α. και κοστίζει 18 δολάρια – περίπου 15€. Το φεστιβάλ αυτοπροσδιορίζεται ως διεθνές φεστιβάλ με επίσημη γλώσσα τα αγγλικά και δεύτερη τα ελληνικά. Οι ταινίες που έχουν διάλογο έχουν κατά κύρια βάση αγγλικούς υπότιτλους, ενώ υπάρχουν κάποιες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους.

SAAA

Πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: www.athenspff.com
Εισιτήρια: https://btt.boldtypetickets.com/events/117109576/satyrs-and-maenads-the-athens-porn-film-festival-2021
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/226872232877033/
Festival Trailer: https://vimeo.com/648212573
Twitter: https://twitter.com/AthensPFF
Instagram: https://www.instagram.com/athenspff/
Facebook: https://www.facebook.com/athenspff/
Διευθυντής Φεστιβάλ: Μενέλας Σιαφάκας
Email: [email protected]

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ