Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Δάντης για Ζακ: «Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Χρήστος Δάντης, στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου και με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαντά σε υψηλούς τόνους, σε όσους επιχειρούν να λοιδορήσουν την στάση του.

Πρόσφατα ο αγαπημένος τραγουδιστής, μάζι με δεκάδες άλλους καλλιτέχνες, κάλεσε τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά την οικογένεια του Ζακ, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: Πουλικάκος, Δεληβοριάς, Μαυρουδής, Δάντης στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ – Όλα τα βίντεο

Καταπέλτης ο Χρήστος Δάντης

Ωστόσο, αυτή η κίνηση του γνωστού καλλιτέχνη, λοιδορήθηκε από κακοπροαίρετους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, με τον ίδιο να τους απαντά σε σκληρή γλώσσα.

Ο Χρήστος Δάντης υπενθυμίζει με νόημα ότι «ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον σκότωσαν στο ξύλο στην κυριολεξία επειδή ήταν ”διαφορετικός”».

Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει τη θέση του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι ”διαφορετικοί”, κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ ”Αντριλίκι” είναι ύποπτο ”κοπέλες μου”».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ