Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Άρης Σερβετάλης: Ο… άνθρωπος του Θεού αποχώρησε από τον «Ρινόκερο» για τους εμβολιασμούς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος» που παιζόταν στο θέατρο «Κιβωτός»,  καθώς ο πρωταγωνιστής της Άρης Σερβετάλης , ανακοίνωσε ότι αποχωρεί δηλώνοντας ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και προέβλεπαν να επιτρέπεται η είσοδος στα θέατρα αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένους αλλά και σε όσους είχαν πιστοποιητικό νόσησης,  ο  Αρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση.

Ο παραγωγός σεβάστηκε την απόφαση του ηθοποιού και παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν η παράσταση θα συνεχιστεί με άλλο πρωταγωνιστή ή θα σταματήσει τελείως.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηθοποιός είχε συζητήσει με τους παραγωγούς από την στιγμή που άρχισαν να τίθενται σε ισχύ μέτρα, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση που αποκλειστεί μερίδα πολιτών, εκείνος θα αποχωρήσει. Όταν, αρχικά, ανακοινώθηκε ότι η είσοδος θα γίνεται με rapid test, ο κ. Σερβετάλης είπε στους παραγωγούς ότι ξεκινούν και βλέπουν. Τελικά, η ισχύ των πιο αυστηρών μέτρων, που ξεκίνησαν σήμερα, οδήγησε στην αποχώρηση του ηθοποιού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ