Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» στο θέατρο Χυτήριο 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πάνω κάτω φέρνει στο θέατρο Χυτήριο η θεότρελη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο». Γνωστός από τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και το τηλεοπτικό «Καφέ της Χαράς» προχωρά στη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα μετά τον «Άνδρα με την Πουά Γραβάτα».

01 6

Ο Αχιλλέας, ένας διάσημος ηθοποιός και η σύντροφος του Υακίνθη, μια αψυχολόγητη ψυχολόγος καταφεύγουν κατόπιν έξωσης της σπιτονοικοκυράς τους στο σπίτι του κολλητού τους, Οδυσσέα. Στο σπίτι, όμως, του Οδυσσέα φιλοξενούνται επίσης ένας φίλος του «γκάου», και η εκρηκτική Τάνια, η οποία καταζητούμενη από την αστυνομία αναζητά κι εκείνη άσυλο.

02

Αυτή η ετερόκλιτη πεντάδα έρχεται αντιμέτωπη με ανεξέλεγκτα αδιέξοδα που προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Γέλιο το οποίο κόβεται απότομα όταν ο Αχιλλέας σε μια νυχτερινή κρίση ζήλιας αποφασίζει να δολοφονήσει την Υακίνθη. Μία σφαίρα, ένα όπλο, μια σκανδάλη κι ένα πτώμα (ή μήπως είναι περισσότερα) που κανείς δεν ξέρει ποιανού είναι, συνθέτουν μια νύχτα φρενίτιδας στην οποία τα πράγματα δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως φαίνοται.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλομοιράκης

Ερμηνεύουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη

Σκηνικά: Λ. Καρδαρά

Φωτισμός: Βλ. Θεοδωρίδης

Πληροφορίες:

Διαρκεια: 105 λεπτά

Παραστάσεις: Κυριακή 21:15 μ.μ.
Τιμή: από 10 ευρώ
Χυτήριο, Ιερά Οδός 44,Γκάζι
Τηλ.: 210-3412313

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ