Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» στο Θέατρο Coronet

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» από την παιδική σκηνή Γιάννη Χριστοπούλου, θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα! Το πασίγνωστο παραμύθι που γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα Σαρλ Περώ το 1812, πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τραγούδι.

Η Ιστορία του παραμυθιού:

Ο πιο παιχνιδιάρης Γάτος όλων των παραμυθιών ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο! Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερος! Μιλάει σαν άνθρωπος!!! Φοράει μπότες! και πάνω από όλα είναι έξυπνος!!!

Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και  στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Τα διδάγματα του έργου:

Το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ’ τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Ζωντανή μουσική – τραγούδι: Ελένη Καρβέλη
Στίχοι: Κατερίνα Αναστασίου
Σκηνικό: Πασχαλιά Ζαπάλπτα
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερία Μπουρανή.  

Ημερομηνίες:
13 Νοεμβρίου 2021 – 14 Νοεμβρίου 2021

Κατηγορίες:

Παιδί, Παιδική παράσταση, Νήπια (3 έως και 5 ετών)

Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)

Εισητήρια:

Σαβ, 13/11, 17:15, 7€

Σαβ, 13/11, 19:15,  7€

Κυρ, 14/11, 12:00, 8€

Κυρ, 14/11, 17:00, 8€

Θέατρο Coronet, Φρύνης 11, Αθήνα 116 34

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ