Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δύσκολες στιγμές βρέθηκαν οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί στη διάρκεια της εργασίας τους στην ταινία του Τζέισον Στέιθαμ “Αναλώσιμοι 4” που γυρίζεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη καθώς τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ.

Οι τραυματισμοί δεν είναι ασυνήθιστοι σε ταινίες με σκηνές δράσης αλλά πρόσφατα ο κόσμος συγκλονίστηκε από το τραγικό δυστύχημα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν που στοίχισε τη ζωή σε μία οπερατέρ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Κοινωνία Ωρα MEGA, ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι. Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των “Αναλώσιμων 4” συνεχίζονται.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ