Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Κρεσέντο αθλιότητας του Γεωργιάδη – Εκτός ελέγχου δηλώνει ότι ο Τσίπρας δεν είναι σοβαρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός ελέγχου είναι πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ αθλιότητας με επιθέσεις περί δικαίων και αδίκων σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα από τρις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης στο διαχείριση της πανδημίας.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχει γίνει πρωταγωνστής πρωτοφανών δηλώσεων και επιθέσεων κατά πολιτών, των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων και εσχάτως και κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Το newscenter είχε ήδη γράψει για τις αθλιότητες Γεωργιάδη σε σχετικό του δημοσίευμα:   Νέα παράκρουση Άδωνι: Απειλεί… θεούς και δαίμονες για τους εμβολιασμούς!

Όπως φάνηκε το newscenter επιβεβαιώθηκε αμέσως καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης προφανώς χάνοντας την ψυχραιμία του μετά την προαναγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία για είσοδο στις εκκλησίες με rapid test  επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο Τσίπρας δεν είναι σοβαρός.

«Να μιλάμε και λίγο σοβαρά. Υπάρχει ποτέ ένας Έλληνας που πιστεύει – εσείς κύριε Ευαγγελάτε, δεν το ζητάω από τον Τσίπρα, γιατί θα μιλήσω με έναν σοβαρό άνθρωπο όπως είστε εσείς – υπάρχει περίπτωση κύριε Ευαγγελάτε να εισηγηθείτε μέσα από την εκπομπή σας να πάμε να βάλουμε την αστυνομία σε έναν ιερό ναό για να κάνει έλεγχο αν έχουν rapid τεστ; Φαντάζεστε την εικόνα;» είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου .

Στη συνέχεια, μετά τις χυδαιότητες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι άλλο το εμπόριο και άλλο η εκκλησία, χαρακτηρίζοντας «βλάσφημη» τη σύγκριση.

«Είναι το ίδιο πράγματα η εκκλησία με το εμπόριο; Είναι ίσο; Δεν βάζω στο ίδιο ηθικό επίπεδο τον χώρο λατρείας μιας θρησκείας με τον χώρο μίας εμπορικής δραστηριότητας. Είναι βλάσφημο να λέμε ότι είναι το ίδιο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τα έβαλε επίσης με τους εμπόρους, χαρακτηρίζοντας «γκρίνια» την έντονη αντίδραση στα νέα κυβερνητικά μέτρα.

«Το να κάνεις ένα σκανάρισμα το free pass ή το rapid test δεν είναι τίποτα τρομερό, για να είμαστε σοβαροί, δεν είναι σπουδαία επιβάρυνση. Ακούω τους εμπόρους που δυσανασχετούν. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν θέλουν να έχουμε πάλι γιορτές με click away να μην πάρουμε κανένα μέτρο. Αν δεν το θέλουν, και φαντάζομαι δεν το θέλει κανείς, πρέπει να πάρουμε μέτρα».

«Έχουμε μονίμως το ίδιο πράγμα με τα μέτρα. Τα μέτρα δε θα έχουν αρνητική επίπτωση στο εμπόριο, είναι πολύ εύκολα στην τήρησή τους. Λιγότερη γκρίνια στη ζωή μας και περισσότερη καλή διάθεση. Η γκρίνια κάνει κακό στο εμπόριο. Δεν καταλαβαίνω η συνεχής γκρίνια για οτιδήποτε γίνεται σε τι ωφελεί».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ