Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου σε 24 ώρες! Έρχεται σαφάρι κατά των ανεμβολίαστων από την Αστυνομία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου 24 ώρες! μπροστά στο αδιέξοδο με τους εμβολιασμούς και την έκρηξη των κρουσμάτων

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να κινείται η πανδημία στην χώρα μας. Μετά το χθεσινό απογοητευτικό ρεκόρ των 6.700 κρουσμάτων και σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να είναι και πάλι ψηλά αφού θα αγγίξουν τις 6.000.

Σε αυτό το πλαίσιο και με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες να μην δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στην κοινότητα, καθώς μένουν στο απυρόβλητο για μια ακόμη φορά οι εκκλησίες, η κυβέρνηση εναγωνίως αναζητεί διέξοδο

Ήδη μετά τις δυο χθεσινές διαδοχικές συσκέψεις με τους επιδημιολόγους-στη μια με την παρουσία Τσιόδρα- στο Μαξίμου σήμερα έγινε και τρίτη σύσκεψη σε πολιτικό επίπεδο με αντικείμενο τον συντονισμό των ελέγχων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει «σαφάρι» κατά των ανεμβολίαστων με ενέργειες όμως που δεν πείθουν καθώς και μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις σημεία που μπορεί να είναι εστίες υπερμετάδωσης της πανδημίας όπως οι εκκλησίες παραμένουν στο απυρόβλητο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ