Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Καραμανλής για «μανιτάρια αλα τραιν»: Παράνομα μπήκαν στο τραίνο Παππάς και Γιαννούλης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν κρύβεται η δυσφορία του Κώστα Αχ. Καραμανλή για τα «μανιτάρια αλα τραιν» που αποκάλυψαν ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Γιαννούλης.

Ο υπουργός Μεταφορών μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ρωτήθηκε για την αποκάλυψη και είπε ότι «παρανόμως μπήκαν. Δεν είχαν δικαίωμα εισόδου. Προφανώς τους το είπαν, αλλά απάντησαν ότι «εμείς θα μπούμε». Τους άνοιξαν όμως και το ρεύμα, γιατί αυτά τα βαγόνια δεν έχουν ρεύμα. Είναι βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όχι του ΟΣΕ όπως είπαν, και είναι για συντήρηση».

Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης βρήκαν μανιτάρια να έχουν φυτρώσει μέσα σε βαγόνι! Ο Ν. Παππάς σχολίασε στο Twitter πως «φαντάζει κωμικό, αλλά είναι ενδεικτικό της αδράνειας της Νέας Δημοκρατίας και της εγκατάλειψης που βιώνει το τραίνο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη.

ΥΓ: Πικρό χιούμορ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Γιαννούλη να ετοιμάζει τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ