Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Κ. Νοτοπούλου: Χρέος μας να αγωνιζόμαστε, να δίνουμε τη μάχη κατά της ακροδεξιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Το αφήγημα της εθνικής ανάπτυξης, της εθνικής συμφιλίωσης, της κοινής λογικής τελείωσε την ημέρα των εκλογών του 2019», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, με θέμα την επάνοδο της ακροδεξιάς.

«Είναι χρέος να αγωνιζόμαστε, να δίνουμε τη μάχη κατά της ακροδεξιάς, να υιοθετούμε πολιτικές που θα λύνουν κοινωνικά ζητήματα, να επιμείνουμε στην αλληλεγγύη, στην αλήθεια και την εντιμότητα. Να προχωρήσουμε σε μία μεγάλη προοδευτική συμμαχία σε μία νέα δημοκρατική συσπείρωση, γιατί για να κάνουμε τη ζωή πράξη χρειαζόμαστε μία νέα σχέση με την πολιτική, πολιτική που θα γοητεύει, με τη νέα γενιά μπροστά», ανέφερε η κυρία Νοτοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που -όπως είπε- «είναι αποξενωμένη από την κοινωνία και τα προβλήματά της», στην κατάχρηση της εξουσίας, στην προπαγάνδα των ΜΜΕ που αποκλείουν κάθε διαφορετική φωνή και οτιδήποτε χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και έκανε λόγο για «Γκεμπελισμό σε πλήρη ανάπτυξη».

«Η πραγματικότητα δεν είναι ποτέ μονοσήμαντη και σήμερα απαιτείται μία ψύχραιμη ανατομία του μεταφασισμού» δήλωσε αναλύοντας και με την ιδιότητά της ως ψυχολόγου το φαινόμενο του μεταφασισμού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ