Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποτιμά τη νοημοσύνη μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο είναι ανίκανη, αλλά «υποτιμά τη νοημοσύνη των ανθρώπων και προσβάλλει τους πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις συνέπειες της κακοκαιρίας. «Ακούσαμε τον κ. Πέτσα να λέει ότι δεν πρέπει να συνδέουμε τις πλημμύρες με τις πυρκαγιές, τον  κ. Οικονόμου να λέει ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το Θεό… Είναι άλλο να μην προλάβεις να κάνεις το σύνολο των έργων που πρέπει, και άλλο να μην κάνεις στοχευμένες παρεμβάσεις προσπαθώντας να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Και άλλο να προσπαθείς πάλι να ρίξεις το πρόβλημα στην  ατομική ευθύνη των πολιτών», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση δεν δικαιούται η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη να μιλάει για κλιματική κρίση, αφού ψήφισε να καταργηθεί το σύνολο των δασικών χαρτών της χώρας. Μα έτσι αντικειμενικά βοηθάς αυτόν που βάζει στο μάτι τη δημόσια περιουσία».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο», κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για «ανικανότητα να υπερασπιστεί την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας» σε αντίθεση με την «απόλυτη ικανότητά της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των λίγων».

«Εν μέσω πανδημίας ο ιδιωτικός τομέας έμεινε εντελώς καθαρός, η κυβέρνηση δε νομοθετεί στην εκπαίδευση παρά μόνο για τα συμφέροντα των κολεγίων, στην εργασία νομοθετεί μόνο υπέρ του ΣΕΒ, και το ίδιο κάνει για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, αγνοώντας εργαζομένους και συνταξιούχους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ