Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

H xώρα «πνίγεται» και ο Στυλιανίδης τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι δρόμοι της Αττικής έγιναν «ποτάμια», με εικόνες που σπάνια βλέπει κανείς κανείς σε μεγαλουπόλεις ακόμη και σε στιγμές έντονων καιρικών φαινομένων.

Σπίτια και επιχειρήσεις βουτήχτηκαν στα λασπόνερα. Η Κέρκυρα δεινοπαθεί και άνθρωποι κινδύνευσαν.

Παιδιά έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες στα σχολεία τους, και έκαναν αυτοσχέδιες γέφυρες με θρανία για να σωθούν.

Στη Βόρεια Εύβοια έχουν το βλέμμα στραμμένο στον ουρανό και ελπίζουν να μην ανοίξει τους κρουνούς του.

Αυτή είναι η πραγματικότητα από το πέρασμα του «Μπάλλου». Μια πραγματικότητα που δεν είδε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης με το τζάκετ της Πολιτικής Υπηρεσίας βγήκε να ενημερώσει ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα!

«Όλες οι εμπλεκόμενες δυνάμεις είναι σε πλήρη διασπορά και ετοιμότητα και χάρη σε αυτήν την ετοιμότητα και προετοιμασία έχουν προλάβει ήδη πολλά περιστατικά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν δυσάρεστα» δήλωσε ο Στυλιανίδης ο οποίος φυσικά δεν δέχτηκε καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

«Τα ενιαία συντονιστικά κέντρα λειτούργησαν πολύ καλά» ανέφερε, και απλώς συνέχισε με έντεχνο τρόπο και αυτός τη μόνιμη επωδός της κυβέρνησης για την ατομική ευθύνη σημειώνοντας: «Κανένας εφησυχασμός ούτε από την Πολιτεία ούτε από τους πολίτες»

Μόνο που οι πολίτες δεν μπορούν να εφησυχάσουν βλέποντας τη σχεδόν παντελή απουσία της κρατικής μηχανής, είτε αυτή είναι η κυβέρνηση, είτε η ανύπαρκτη στις δύσκολες στιγμές Περιφέρεια Αττικής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ