Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ για ΑΠΕ: Ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε».

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου τού ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη τονίζοντας πως «το Κρατικό Πρακτορείο έχει μετατραπεί σε τρολ».

Αφορμή για την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε ανάρτηση στο Twitter του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην οποία χρησιμοποιήθηκε το hashstag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα”.

ape1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ