Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΜέΡΑ25: Τα ψίχουλα που ανακοίνωσαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ανάσχεση της ακρίβειας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μία μόλις μέρα αφού τα "λεφτόδεντρα" ανακαλύφθηκαν ξαφνικά για ατελέσφορες κούρσες εξοπλισμών των εθνικών νταβατζήδων, οι αρμόδιοι υπουργοί ανακοίνωσαν δήθεν μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «τα ψίχουλα που ανακοίνωσαν ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Σκυλακάκης και ο κ. Σκρέκας, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ανάσχεση του κύματος της ενεργειακής -και όχι μόνο- ακρίβειας, ούτε και βέβαια απαντούν έστω και στο ελάχιστο στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας».

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη, δεν κρύβονται γιατί «μία μόλις μέρα αφού τα “λεφτόδεντρα” ανακαλύφθηκαν ξαφνικά για ατελέσφορες κούρσες εξοπλισμών των εθνικών νταβατζήδων, οι αρμόδιοι υπουργοί ανακοίνωσαν δήθεν μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης».

Θέση του ΜέΡΑ25 είναι ότι «μόνο μέσα από την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας (που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του αγαθού) και την κοινωνικοποίηση της ΔΕΗ μπορεί να υπάρξει πραγματικά ακύρωση των αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ