Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ο Δένδιας σηκώνει το γάντι που του πέταξε ο Αδωνις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Την κυβέρνησή μου εκπροσωπώ και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας απαντώντας εμμέσως στον Αδωνι Γεωργιάδη που πλαγίως αμφισβήτησε τη στάση του στη Βουλή που κατέληξε στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Αν και οι αναρτήσεις του κ. Δένδια στο Twitter φαινομενικά απευθύνονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφορούν ένα σοβαρό εσωκομματικό θέμα της ΝΔ και συγκεκριμένα αν ο υπουργός Εξωτερικών ή οι ακροδεξιοί υπουργοί όπως Αδωνις Γεωργιάδης ή ο Θάνος Πλεύρης εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε ιδεολογικά ζητήματα.

Ο Νίκος Δένδιας με τη χθεσινή «αρχηγική» τοποθέτηση του στη Βουλή έθεσε όρια στην ακροδεξιά ρητορική, χτυπώντας μάλιστα το χέρι στο τραπέζι. Αυτό όπως ήταν επόμενο ενόχλησε την ακροδεξιά πτέρυγα που έχει καταλάβει «στασίδια» μέσα στο κόμμα του.

Ο κ. Δένδιας έκρινε αναγκαίο να υπογραμμίσει ότι οι ενέργειές του «είναι προϊόν στενής και ειλικρινούς συνεργασίας» με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπότε ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν αυτό θα το επιβεβαιώσει, με αντίστοιχες πράξεις (και όχι αοριστολογίες) ο πρωθυπουργός.

twitter dendias1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ