Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νίκος Φίλης: Ο κ. Μητσοτάκης ψηφοθηρεί στα βαλτόνερα της ακροδεξιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κ. Μητσοτάκης, όπως παλιότερα ο κ. Σαμαράς, ψηφοθηρεί στα βαλτόνερα της Ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής. Αυτή η πολιτική έφτιαξε τους «Μπογδάνους» και εξέθρεψε μια ισχυρή και επικίνδυνη ακροδεξιά πτέρυγα μέσα στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας τη διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το κυβερνών κόμμα.

Μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη ο Νίκος Φίλης, εξήρε τη στάση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια απέναντι στον κ. Μπογδάνο και πρόσθεσε:

«Η Νέα Δημοκρατία επί Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε σφηκοφωλιά ακροδεξιών στοιχείων, που μάλιστα επιβραβεύονται με την αναρρίχηση τους σε κορυφαίους κυβερνητικούς ρόλους. Θέλω να είμαι σαφής: δεν ισχυρίζομαι ότι είναι η ΝΔ ένα φασιστικό κόμμα. Είναι μεγάλο λαϊκό δημοκρατικό κόμμα, που όμως η σημερινή ηγεσία του το σπρώχνει σε όλο και πιο σκληρές ακροδεξιές και νεοφιλελεύθερες θέσεις. Μόνο οι ιδέες και οι αγώνες όλων των δημοκρατικών πολιτών και της Αριστεράς θα την βάλουν οριστικά στο περιθώριο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ