Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ν. Ηλιόπουλος: Απανθρωπιά και κυνισμός από Οικονόμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του κ. Οικονόμου ξεπερνάει κάθε όριο. Κατανοεί την συζήτηση για την πανδημία ως προσπάθεια αλλαγής ατζέντας», απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. Αφορμή για την παραπάνω σκληρή δήλωση στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Οικονόμου ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζητώντας εξηγήσεις για την αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας, η οποία έχει φέρει τη χώρα στις χειρότερες θέσεις της ΕΕ, «προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα».

Νωρίτερα ο κ. Οικονόμου είχε δηλώσει ότι «είναι καλύτερο για τον κ Τσίπρα να αλλάξει άποψη και να ψηφίσει την αμυντική συμφωνία παρά να προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα. Η μικροπολιτική στόχευση της αλλαγής ατζέντας, με την πολιτική εκμετάλλευση των ανθρώπινων απωλειών από τον κορονοϊό, είναι θλιβερή πολιτικά και ηθικά».

«Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι 300 απώλειες την εβδομάδα είναι από ότι φαίνεται ρουτίνα και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά η κοινωνία ανοχύρωτη καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα της πανδημίας λεπτομέρεια», τόνισε ο κ Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση «που έχει διαλύσει κάθε αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και χρεώνει σε αυτούς την αποτυχία της. Προφανώς μια κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα πάντα είναι επικοινωνία νιώθει ότι δεν έχει να απαντήσει γιατί βρισκόμαστε σταθερά στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στο θέμα τόσο των απωλειών όσο και του εμβολιασμού».

twitter oikonomou

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ