Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Μάκης Βορίδης: Κανονικά οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έσπευσε να ανακοινώσει ότι οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου θα γίνουν κανονικά, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, παρόλο που σχεδόν όλη η Μακεδονία βρίσκεται στο κόκκινο λόγω της πανδημίας. Κατά την άποψη του υπουργού Εσωτερικών, αφού γίνονται διαδηλώσεις, μπορούν να γίνουν και παρελάσεις

«Αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσοτέρων δραστηριοτήτων. Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις», είπε ο κ. Βορίδης, ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στις συνέπειες που είχε πέρυσι η διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων ιδιαιτέρως στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά τους εορτασμούς για τον Άγιο Δημήτριο και την εθνική επέτειο, παρατηρήθηκε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών περιορίστηκε να πει ότι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου «το κυρίαρχο μέτρο θα είναι η ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ