Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα

«Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη γνωστοποίηση της παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ.

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την “επιτυχή” διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε  θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ