Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Αυγέρη στριμώχνει Πλεύρη: Πού είναι το σχέδιό σας για το τέταρτο κύμα;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κύριε Πλεύρη, δεν σας καλούμε απλά, το απαιτούμε», σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ απευθυνόμενη προς τον υπουργό Υγείας τον ρώτησε αν έχουν πράγματι σχέδιο.

Στρίμωξε στη Βουλή τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη σχετικά με το 4ο κύμα της πανδημίας και τα έκτακτα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η κ. Αυγέρη απαίτησε από τον Θάνο Πλεύρη να καταθέσει στο Κοινοβούλιο, στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, το υγειονομικό σχέδιό της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτού του τέταρτου σφοδρού κύματος της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, τις άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, σε όλη τη χώρα.

Η κ. Αυγέρη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καταθέστε τώρα στη Βουλή το υγειονομικό σας σχέδιο για την αντιμετώπιση του 4ου κύματος της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και σε όλη τη χώρα.
Έχετε;»

«Κύριε Πλεύρη, δεν σας καλούμε απλά, το απαιτούμε.
Καταθέστε στο Κοινοβούλιο, στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, το υγειονομικό σχέδιό σας για την αντιμετώπιση αυτού του 4ου σφοδρού κύματος της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, τις άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, σε όλη τη χώρα.
Για να γνωρίζει και η Βουλή των Ελλήνων και ο Ελληνικός λαός ποιο είναι επιτέλους αυτό το σχέδιο και οι ποιοι οι συντάκτες του. Με όνομα και υπογραφή. Για να δούμε…»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ