Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Μέτρα για… πυρόπληκτους και όχι σεισμόπληκτους, ανακοίνωσε στο Ηράκλειο ο Μητσοτάκης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύμφωνα με την κυβέρνηση στο Ηράκλειο στις 27 Σεπτεμβρίου  δεν έγινε σεισμός, αλλά φωτιά! Η ελληνική κυβέρνηση στην επίσημη ιστοσελίδα της που ανακοινώνει τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κ., Μητσοτάκης κάνει λόγο για πυρόπληκτους!!!

Είναι προφανές ότι το «κόπυ πάστε» στο Μαξίμου πάει και έρχεται, καθώς κάποιοι «άριστοι» βαριούνται να γράψουν και μένουν στην αντιγραφή! Στο άρθρο 12 των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον του υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο αναφέρεται:
12ον. Συνεργασία και στήριξη για την κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων. Το Υπουργείο Εσωτερικών την επόμενη περίοδο θα συνεργαστεί με τους πυρόπληκτους δήμους για την προώθηση των διαδικασιών κατεδάφισης των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Μιλά για πυρόπληκτους δήμους, ενώ στο Ηράκλειο έχουμε σεισμόπληκτους! Είναι φανερό ότι στο Μαξίμου απλώς αντέγραψαν την απόφαση για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας και ξέμπλεξαν!

screenshot

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ