Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΜέΡΑ25: “Όχι” στα σόου Μητσοτάκη, Τσίπρα

Όσα και να τάξουν, ό,τι και αν υποσχεθούν, οι συνέπειες των πολιτικών τους είναι ανοιχτές πληγές στο σώμα της χώρας και του λαού μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστάσεις και από τους δυο μονομάχους της πολιτικής, παίρνει το ΜέΡΑ25, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς και στις προτάσεις Τσίπρα. Όπως δηλώνει αποκλειστικά στο newscenter, ο Κώστας Μπιτσάνης, συντονιστής γραμματέας του κόμματος, «όσα και αν τάξουν, οι πολιτικές τους είναι ανοιχτές πληγές στο σώμα της χώρας και του λαού».

Ο κάθε Έλληνας πολίτης, εκτός από τα καθημερινά σοβαρά βιοτικά του προβλήματα, έχει να αντιμετωπίσει και τις επικοινωνιακές επιθέσεις των «πολιτικών αρχηγών», σαν αυτές που έχει καθιερωθεί να εξαπολύονται κάθε χρόνο από τη ΔΕΘ. Ένα φιλόδοξο “σόου” του καθενός, δηλ. του νυν και του πρώην πρωθυπουργού, όπου η πραγματικότητα του καθενός εξωραΐζεται κατά βούληση και η επικοινωνία στραγγαλίζει την ουσία των πραγμάτων. Ούτε οι χωρίς εξαίρεση προσυμφωνημένες ερωτήσεις του ενός, ούτε οι επικλήσεις του άλλου για τους ήλιους που θα ξανασηκωθούν πάνω από την Ελλάδα, μπορούν να δώσουν ουσιαστική απάντηση στην αγωνία του κάθε Έλληνα. Όσα και να τάξουν, ό,τι και αν υποσχεθούν, οι συνέπειες των πολιτικών τους είναι ανοιχτές πληγές στο σώμα της χώρας και του λαού μας. Και η ελληνική πραγματικότητα αναδεικνύει την αναγκαιότητα μιας  άλλης πολιτικής, που το κόμμα μας, το ΜέΡΑ25, απέναντι στη δική τους πολύωρη και ανέξοδη ρητορεία, την περιγράφει με έξι μόνο λέξεις «Ρήξη, η μόνη απάντηση στην Κρίση».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ