Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Φώφη Γεννηματά: Μαραθώνιος Μέχρι την εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τη προσοχή στραμμένη στις εσωκομματικές διεργασίες ξεκινάει η εβδομάδα για το ΚΙΝΑΛ. Η ηγεσία του Κινήματος καλείται να αποφασίσει τόσο για την ημερομηνία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής όσο και επί της ουσίας για τη διενέργεια της εκλογής του νέου προέδρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Φώφη Γεννηματά επιθυμεί να ολοκληρωθούν τα πάντα, μέχρι το τέλος του έτους, το αργότερο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν η κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου να διεξαχθεί ηλεκτρονικώς, για την αποφυγή οποιωνδήποτε επιπτώσεων λόγω της πανδημική κρίσης. Κάτι, όμως, που προκαλεί επιφυλάξεις σε διάφορες πλευρές εντός του ΚΙΝΑΛ.

Σημαντική απόφαση προκειμένου να ξεκλειδώσουν οι σημαντικές ημερομηνίες και κυρίως εκείνες της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής, που είναι και το ανώτατο καθοδηγητικό κέντρο, είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεδριάσει τη Πέμπτη. Σημειωτέον πως η Φώφη Γεννηματά επιθυμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου ενώ κάποια στελέχη θεωρούν πως οι καταληκτικές ημερομηνίες θα πρέπει να είναι 2-3 Οκτωβρίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ