Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: 23-25 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον με σύνθημα  «να ζεις, να τολμάς, να προχωράς, για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας τον Σοσιαλισμό».

Η νεολαία του ΚΚΕ διοργανώνει το 47ο Φεστιβάλ από τις 23 ως τις 25 Σεπτεμβρίου. Είναι η μοναδική πολιτική νεολαία που συνεχίζει να επιμένει στα φεστιβάλ των πολιτικών νεολαίων και μάλιστα με διεθνή ακτινοβολία.

Επίκεντρο φυσικά θα είναι η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο, 25/09. 

Μια ομιλία που αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς το ΚΚΕ εμφανιζεται να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο στο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, γεγονός που αν επαληθευθεί στις επερχόμενες εκλογές, θα μετατρέψει το ΚΚΕ σε καθοριστική πολιτική δύναμη για τις μετέπειτα εξελίξεις. Είναι βέβαια σαφές πως ο Περισσός δεν συζητά για μετεκλογικές συνεργασίες. Η υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά το ΚΚΕ που έχει δηλώσει τη πλήρη αντίθεση του στα «δικομματικά παιχνίδια της αστικής τάξης». Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας το ξεκαθάρισε και σε πρόσφατη συνέντευξη του «μοναδική λύση ειναι η ενίσχυση του ΚΚΕ ως φορέας αλλαγής και ανατροπής».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ