Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Χρήστος Σπίρτζης: Τί κάνει το κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τί κάνει το κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, ρωτά ο Χρήστος Σπίρτζης το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«•  Μετά τα χθεσινά χάδια της Επιτελικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, στον κ. Μπογδάνο, για τα ακροδεξιά πεπραγμένα δημοσιοποίησης καταλόγου ονομάτων νηπίων, υπό την πίεση της κατακραυγής ολόκληρης της Ελλάδας και την εισαγγελική παρέμβαση για διερεύνηση της διαρροής των ονομάτων των νηπίων (δηλαδή των πληροφοριοδοτών),

•  Μετά την αφωνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κ. Μητσοτάκη, ως αρμοδίου και για την ΕΥΠ και επομένως την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που ακούσαμε στις 8 Σεπτέμβρη, στο δελτίο Ειδήσεων του Open όπου αναφερόταν αυτολεξεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων ενόψει Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης «θα ενεργοποιηθεί το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», πριν την ομιλία Μητσοτάκη και

•  Επειδή αυτό το Σάββατο, μιλά στην ΔΕΘ και στον ελληνικό λαό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας και όχι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακαλούμε ενημερώστε μας, δημόσια, αν έχετε ακόμη, ενεργοποιημένο, το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ.», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Και εφράζει την ελπίδα ότι το αρμόδιο υπουργείο και το πρωθυπουργικό γραφείο δεν θα επιβεβαιώσουν και πάλι δια της σιωπής τις πληροφορίες που υπάρχουν για τη δράση των πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ