Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Κυβέρνηση: Θα… ενοχληθούμε στο μέλλον για τον Μπογδάνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κυβέρνηση δείχνει να συγχωρεί αυτή τη φορά τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων μαθητών νηπιαγωγείου και σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο μέλλον η ενόχληση που προκάλεσε η συμπεριφορά του θα είναι μεγαλύτερη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου περιορίστηκε να χαρακτηρίσει «λάθος» την πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά πρόσθεσε ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσων βρίσκονται εντός της ελληνική επικράτειας. Πόσο μάλλον των νέων παιδιών. Η αρχή αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ. Ακόμα περισσότερο, είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κεντροδεξιά παράταξη, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία. Και είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη του κόμματος πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος, μια πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξής μας. Ήταν ένα λάθος που ο ίδιος αναγνώρισε μεν απολογούμενος για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε στοιχεία παιδιών που είχαν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Διαβάστε επίσης:

Ν.Ηλιόπουλος στο Newscenter.gr: Ο Μπογδάνος ξεπέρασε τα δημοκρατικά όρια

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ