Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση αδρανεί μπροστά στην ακρίβεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ITV Ιωαννίνων, για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην 85η ΔΕΘ,  αλλά και για την αδράνεια της κυβέρνησης απέναντι στο κύμα ακρίβειας.

«Τα 9 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση για το ηλεκτρικό ρεύμα σίγουρα δεν είναι απάντηση. Ήδη από το καλοκαίρι η τιμή του ρεύματος στην χονδρική έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Η κυβέρνηση αρνήθηκε να παρέμβει στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ. Αυξάνει όμως με προκλητικό τρόπο τους μισθούς στα διευθυντικά στελέχη της. Να υπενθυμίσω ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ έχει πενταπλασιάσει το μισθό του, στα 360 χιλ. ευρώ το χρόνο», ανέφερε ο Ν. Ηλιόπουλος.

Για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην 85η ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπως πως «η βασική είδηση ήταν το εκλογικό δίλημμα που  προσπάθησε να θέσει ο Κ. Μητσοτάκης. Το ερώτημα είναι γιατί ένας πρωθυπουργός στη μέση της θητείας του, που θέλει να μοιάζει να είναι παντοδύναμος, καλλιεργεί τόσο πολύ το προεκλογικό δίλημμα; Προφανώς, ήθελε να μαζέψει τη ζημιά που έχει κάνει στη νέα γενιά.»

Εκτίμησε μάλιστα ότι «από την άνοιξη και μετά οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανό να γίνουν εκλογές, επομένως δική μας δουλειά είναι να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη, και έχουμε και πρόγραμμα και στρατηγική να αναλάβουμε ακόμη και αύριο τη διακυβέρνηση της χώρας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ