Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην 85η ΔΕΘ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οξύτατη επίθεση στη κυβέρνηση και προσωπικά στο Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να εξαπολύσει από τη Θεσσαλονίκη, κατα τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ο κ. Βαρουφάκης αναμένεται να επιτεθεί στο πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για την ανάγκη ανατροπής της κυβέρνησης «Μητσοτάκη ΑΕ» αλλά και το σταμάτημα του ληστρικού ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών.

Ειδική αναφορά θα κάνει και για την υπόθεση του Πολιτισμού, τομέας που ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει πολύ ψηλά και στη προσωπική του ατζέντα. «Πραγματοποιείται μια καταστροφή», σημείωνε πρόσφατα ο ίδιος, τονίζοντας πως «είτε αυτό αφορά τα πολιτικά μνημεία της χώρας είτε την υποβάθμιση της δημόσιας παιδειας».

Η επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ , περιλαμβάνει συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ και την πρωτοβουλία «Σώστε το Νερό».

Επίσης έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για θέματα παιδείας, περιβάλλοντος και εργασίας, όπου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, μαζί με τους βουλευτές του κόμματος Κρίτωνα Αρσένη και Μαρία Απατζίδη και τον συντονιστή της νεολαίας, Θωμά Αχταρίδη, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους BLUES WIRE, Nick & the Backbone.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλας Γερμανός, στη ΔΕΘ. 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ