Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Απαγόρευσαν την είσοδο του Απόστολου Κακλαμάνη στη Βουλή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ υπέστη σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης όταν διαπίστωσε ότι του απαγόρευαν την είσοδο στο κτήριο! Οι αστυνομικοί αγνοούσαν ποιος είναι και του ξεκαθάρισαν ότι έχουν εντολή μη εισόδου σε κανένα!

Τελικά ο Απόστολος Κακλαμάνης μπήκε στη Βουλή αλλά είχε μείνει εμφανώς εμβρόντητος από όσα είχαν προηγηθεί. Υπενθυμίζεται ότι πρώην πρόεδροι και πρώην βουλευτές μπορούν να μπουν στη Βουλή, ενώ ειδικά στους πρώην προέδρους διατίθεται και γραφείο (εκτός του κεντρικού κτιρίου) ακόμη και όταν δεν είναι βουλευτές.

Ο πρώην πρόεδρος θέλησε να εισέλθει περπατώντας από την είσοδο της Β. Σοφίας. Οι δύο  αστυνομικοί δεν τον αναγνώρισαν και δεν του επέτρεψαν να περάσει ακόμα και όταν ο Απόστολος Κακλαμάνης επικαλέστηκε τις ιδιότητές του. Αποσβολωμένος ο κύριος Κακλαμάνης στράφηκε προς τον τροχονόμο, αλλά και εκείνος επιβεβαίωσε ότι έχουν εντολή μη εισόδου σε πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Η άρνηση όλων των αστυνομικών ήταν ευγενική αλλά σταθερή. «Ρωτήστε κάποιον ανώτερό σας» ψέλλισε ο Απόστολος Κακλαμάνης. Το φυλάκιο της Β. Σοφίας ξεκίνησε να αναζητήσει κάποιον ανώτερο, αλλά ευτυχώς πέρασε αξιωματικός ο οποίος αναγνώρισε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και έδωσε διαβεβαίωση για την ιδιότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απ. Κακλαμάνης διετέλεσε πρόεδρος της Βουλής από το 1996 ως το 2004 και ήταν βουλευτής ως το 2015. Αλλά οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη  Βουλή δεν γνωρίζουν τα πολιτικά πρόσωπα και, ως φαίνεται, ουδείς τους διδάσκει την σύγχρονη πολιτική ιστορία…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ