Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

«Θα αυτοπυρποληθώ» απειλεί ο Κεγκέρογλου. «Μίλησα με τον επιλαχόντα», απαντά ο Τασούλας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απειλεί ο Κεγκέρογλου: «θα αυτοπυρποληθώ».  Και του απαντάει ο Τασούλας: Μίλησα με τον επιλαχόντα!

Σκηνές απείρου κάλλους στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και κόντρα από το πουθενά ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τον γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο Β. Κεγκέρογλου είπε ότι θα αυτοπυρποληθεί και ο Κ. Τασούλας του απάντησε ότι έχει μιλήσει με τον επιλαχόντα που θα πάρει τη θέση του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Β. Κεγκέρογλου ζήτησε να μην κατατίθενται κυβερνητικές τροπολογίες με πολλά άρθρα, καθώς έτσι τα κόμματα δεν μπορούν να ψηφίσουν. Αφορμή ήταν η τροπολογία Πλεύρη που περιλάμβανε και τις ποινές για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και άλλες διατάξεις με τις οποίες διαφωνούσε η αντιπολίτευση, με αποτέλεσμα κανένα κόμμα να μην ψηφίσει την τροπολογία, καθώς αυτή ψηφίζεται ενιαία και όχι ανά άρθρο όπως τα νομοσχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Τασούλας απάντησε ότι για να μην υπάρχουν τροπολογίες με πολλά άρθρα πρέπει να γίνει αλλαγή στον Κανονισμό της Βουλής γιατί προφανώς οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να φαίνεται ότι καταθέτουν μεγάλο αριθμό τροπολογιών.
Τότε ο Β. Κεγκέρογλου του απάντησε ότι έχει ήδη προτείνει την αλλαγή του Κανονισμού.

Κάποια στιγμή αναρωτήθηκε τι άλλο να κάνει … και είπε: «θα αυτοπυρποληθώ».

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε (προφανώς χιουμοριστικά) ότι έχει μιλήσει με τον επιλαχόντα βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο όπου εκλέγεται ο Β. Κεγκέρογλου και του ζήτησε να μην κάνει την αλλαγή που ζητά ο Β. Κεγκέρογλου!

Σημειώνεται ότι στο Ηράκλειο επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ είναι η Ελένη Βατσίνα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ