Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Συνεργάτες του τέως ΠτΔ: «Μυθεύματα» τα δημοσίευμα των Παραπολιτικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Το μόνο ερώτημα που έχει κάποιο ενδιαφέρον, συνίσταται στο αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι “αυθόρμητα’’» σημειώνουν οι συνεργάτες του τέως ΠτΔ.

Συνεργάτες του τέως ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου διαψεύδουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» περί, δήθεν, ανάμειξής του στον πρόσφατο ανασχηματισμό και, ειδικότερα, στην «υπόθεση Αποστολάκη».

«Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται σ’ εκείνα που στρέφονται, από την εν λόγω εφημερίδα και κατά την συνήθη τακτική της εδώ και χρόνια, εναντίον του κ. Παυλόπουλου» αναφέρουν οι συνεργάτες του τέως ΠτΔ.

«Παράγουν δε μυθεύματα -κατά την επιεικέστερη έκφραση- τα οποία έχουν πάρει “διαζύγιο” με την αλήθεια, και μάλιστα “κατ’ αντιδικία”» προσθέτουν.

Τα δημοσιεύματα αυτά τονίζουν οι συνεργάτες του κύριου Παυλόπουλου ότι είναι «Ανάξια ακόμη και διάψευσης, λόγω “παραδοσιακής” και αυταπόδεικτης ανακρίβειας και, συνακόλουθα, προφανέστατης αναξιοπιστίας.»

Και σημειώνουν ότι  «Το μόνο ερώτημα που έχει κάποιο ενδιαφέρον, συνίσταται στο αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι “αυθόρμητα’’, για να προσφέρουν εκδουλεύσεις προς κοινώς γνωστές κατευθύνσεις ή είναι κατά παραγγελία συγκεκριμένων, “φίλιων πολιτικών υπογείων”, κατά κυριολεξία»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ