Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ανασχηματισμός-παραδοχή αποτυχίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς. », σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στην επιλογή της τοποθέτησης του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους.», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ