Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Χ.Γιαννούλης : Kυνική παραδοχή Α. Γεωργιάδη για απολύσεις ανεμβολίαστων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Χ. Γιαννούλη ως τον πιο χυδαίο πολιτικό, με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ευθαρσώς, ότι ο Υπουργός αποτελεί το σύμβολο της χυδαιότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπμπή του ΑΝΤ1, μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Χ.Γιαννούλη, και του Υπουργού Ανάπτυξης που παρενέβη επί προσωπικού.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Χ. Γιαννούλη ως τον πιο χυδαίο πολιτικό, με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ευθαρσώς, ότι ο Υπουργός αποτελεί το σύμβολο της χυδαιότητας.

Η παρέμβαση έγινε προκειμένου ο Υπουργός να υποστηρίξει τη θέση του ότι δεν προέκρινε ποτέ τις απολύσεις και ότι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβε σωστά, κατά τα συμφραζόμενά του.

Μάλιστα, ο Υπουργός υποστήριξε, ότι ποτέ δεν προέτρεψε τους εργοδότες να προχωρήσουν σε απολύσεις και ότι το μόνο που είπε είναι ότι γνωρίζει πως έχουν γίνει απολύσεις ανεμβολίαστων και θα γίνουν και στο μέλλον.

Στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τι έχει κάνει η κυβέρνηση για το θέμα αυτό, περιορίστηκε να πει ότι προτρέπει τους εργοδότες να μην προχωρούν σε απολύσεις..

Ωστόσο το ερώτημα του Βουλευτή για την θέση της κυβέρνησης στο μείζον θέμα με τους εμβολιασμούς, φαίνεται ότι έμεινε και αναπάντητο, και ρητορικό.. με τον Υπουργό Ανάπτυξης να αποχωρεί εκνευρισμένος από τον αέρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ