Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήλωση Μητσοτάκη: Απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος

Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αμετανόητο» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός πριν λίγη ώρα. Ακόμη, επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία» ενώ προσθέτει ότι «ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία. Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες. Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση. Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος τη πιστεύει. Είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε. Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν. Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ