Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Νοτοπούλου: «Ο Μητσοτάκης παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα μέτωπα της πανδημίας και του τουρισμού.

Η κυρία Νοτοπούλου σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Zarpa των Χανίων δήλωσε ότι το lockdown στην Μύκονο  και το πως φτάσαμε σήμερα σε αυτή την κατάσταση εν μέσω τουριστικής περιόδου, τουριστικοί προορισμοί να απειλούνται με τοπικά Lockdown δεν ήταν νομοτέλεια, αλλά συνέπεια των κυβερνητικών χειρισμών.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να θυσιάσει τον πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας, τον τουρισμό, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και τις εμμονές της» τόνισε αναφέροντας χαρακτηριστικά την στάση της κυβέρνησης να μην ενισχύει το δημόσιο σύστημα υγείας, να μην επιτάσσει τις ΜΕΘ σε μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, να μην συνταγογραφεί τα τεστ με αποτέλεσμα τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που βλέπουμε σήμερα στην Μύκονο.

Σχετικά με το lockdown στην Μύκονο, η τομεάρχης τουρισμού σχολίασε πως την ώρα που οι ξένοι ταξιδιώτες εγκαταλείπουν το νησί κατά εκατοντάδες, την ώρα που οι επαγγελματίες μιλούν για χιλιάδες ακυρώσεις, ο Υπουργός τουρισμού αποδεικνύει γι’ ακόμη μια φορά πως δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Χαρακτήρισε μνημειώδη την ελαφρότητα του Υπουργού Τουρισμού, που πριν από λίγες μέρες υποστήριζε πως η θωράκιση της Ελλάδας απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα θα γίνει η καλύτερη διαφήμιση για την χώρα, ενώ το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση με τις πρακτικές της είναι να δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...