Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Αίρεται η ασυλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Εκκρεμεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του νυν βουλευτή της ΝΔ για δημοσίευμα στην ιστοσελίδα που διατηρούσε.

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ψήφισε η Βουλή με αφορμή σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για την Θωμαρίτα Καλδάρα που είχε διατελέσει γραμματέας του υφυπουργού των Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, επί ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια, σε σύνολο 238 παρόντων, υπερψήφισαν 237 βουλευτές ενώ καταψήφισε μόλις ένας βουλευτής.

Η συκοφαντική δυσφήμηση αφορά δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που κατείχε ο Κ. Μπογδάνος, πριν γίνει βουλευτής. Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε το σεξιστικό τίτλο «η ημίγυμνη γραμματέας του υφυπουργού» και σχολίαζε τις φωτογραφίες που διατηρούσε στα social media η τότε γραμματέας του υφυπουργού των Εξωτερικών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας από το βήμα της Βουλής ζήτησε από τους συναδέλφους τους να άρουν την ασυλία του προκειμένου να οδηγηθεί στην τακτική δικαιοσύνη και να αποδείξει την αθωότητά του.

Θυμίζουμε ότι η Θωμαρίτα Καλδάρα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του νυν βουλευτή της ΝΔ διότι το site που διατηρούσε υπήρχε είδηση με τίτλο «Η ημίγυμνη γραμματέας του Υφυπουργού» με αφορμή φωτογραφίες που η ίδια είχε αναρτήσει σε συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...