Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Ν. Παππάς: Ο κ. Καραμανλής κάνει «φιγούρα» με δοκιμαστικό όχημα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Ο κ. Καραμανλής αρέσκεται στις φιέστες. Σήμερα συμμετείχε σε εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου για μερικές εβδομάδες..

«Φιγούρα με δοκιμαστικό όχημα» χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, σε σημερινή εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς επισημαίνει: 

«Ο κ. Καραμανλής αρέσκεται στις φιέστες. Σήμερα συμμετείχε σε εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου για μερικές εβδομάδες. Την ώρα, όμως, που κάνει «φιγούρα» με δοκιμαστικό όχημα:

· Οι συνωστισμοί στα ΜΜΜ παραμένουν, η υπερμετάδοση του κορωνοϊού «αντιμετωπίζεται» με επιθέσεις στους λοιμωξιολόγους.

· Πολλά λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν μείνει χωρίς ανταλλακτικά και κλιματισμό.

· Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 800 νέων λεωφορείων αγνοείται. Ο κ. Καραμανλής ακύρωσε πριν 20 μήνες τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ για 750 νέα οχήματα.

· Από τα 293 λεωφορεία που θα νοίκιαζε για την ενίσχυση των δρομολογίων, έχουν παραληφθεί μόνο 120, με τα 40 να βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω βλαβών.

Ο κ. Καραμανλής ας σταματήσει, επιτέλους, τα τερατώδη ψέματα περί αύξησης των δρομολογίων επί θητείας του.

Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, τον συνυπεύθυνό του για τους συνωστισμούς στα ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι όλα λόγια και φιέστες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...