Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ν. Παππάς: Ο κ. Καραμανλής κάνει «φιγούρα» με δοκιμαστικό όχημα

«Ο κ. Καραμανλής αρέσκεται στις φιέστες. Σήμερα συμμετείχε σε εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου για μερικές εβδομάδες..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φιγούρα με δοκιμαστικό όχημα» χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, σε σημερινή εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς επισημαίνει: 

«Ο κ. Καραμανλής αρέσκεται στις φιέστες. Σήμερα συμμετείχε σε εκδήλωση για τη δοκιμαστική κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού λεωφορείου για μερικές εβδομάδες. Την ώρα, όμως, που κάνει «φιγούρα» με δοκιμαστικό όχημα:

· Οι συνωστισμοί στα ΜΜΜ παραμένουν, η υπερμετάδοση του κορωνοϊού «αντιμετωπίζεται» με επιθέσεις στους λοιμωξιολόγους.

· Πολλά λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν μείνει χωρίς ανταλλακτικά και κλιματισμό.

· Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 800 νέων λεωφορείων αγνοείται. Ο κ. Καραμανλής ακύρωσε πριν 20 μήνες τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ για 750 νέα οχήματα.

· Από τα 293 λεωφορεία που θα νοίκιαζε για την ενίσχυση των δρομολογίων, έχουν παραληφθεί μόνο 120, με τα 40 να βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω βλαβών.

Ο κ. Καραμανλής ας σταματήσει, επιτέλους, τα τερατώδη ψέματα περί αύξησης των δρομολογίων επί θητείας του.

Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, τον συνυπεύθυνό του για τους συνωστισμούς στα ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι όλα λόγια και φιέστες».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ