Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Με 178 ψήφους υπέρ και 86 κατά παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς

Με 178 ψήφους υπέρ, 86 κατά και 12 παρών η ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την παραπομπή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργού Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με 178 ψήφους υπέρ, 86 κατά και 12 παρών η ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την παραπομπή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργού Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016. Συνολικά ψήφισαν 277 βουλευτές.

 Ν. Παππάς: Η Ν.Δ. ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου

«Η πλειοψηφία συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματικής της σκοπιμότητας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Παππάς μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ακολούθως αναφέρει: «Η Ν.Δ. ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου. Και μάλιστα, με διαρροές. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ