Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Χαρδαλιάς πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κ. Χαρδαλιάς πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του, εφόσον ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος

Ο κ. Χαρδαλιάς πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του εφόσον ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών»

“Ο κ. Χαρδαλιάς πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του, εφόσον ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha”.

“Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις 22 Οκτώβρη -λίγο πριν μπούμε στο παρατεταμένο lockdown του χειμώνα- τέσσερα μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ, παρά το ότι είχαν πυρετό και συμπτώματα κορονοϊού, φαίνεται να μπήκαν στη χώρα με εντολή Χαρδαλιά, κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Και όλο αυτό να έγινε μέσα από συνομιλία κρατικών αξιωματούχων σε «πακιστανικά» τηλέφωνα”, σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Στο βαθμό που ισχύει αυτό το ρεπορτάζ, είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση και να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες”,

διαμήνυσε, προσθέτοντας ότι “ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει υπεύθυνα ποιος είναι αυτός που κάνει υγειονομικό σαμποτάζ στη χώρα”. «Έχει ενδιαφέρον το ότι στην απάντησή του, ο κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει την εμπλοκή του, αλλά όχι το ίδιο το γεγονός»

Λίγο νωρίτερα στον “Real FM”, ο Νάσος Ηλιόπουλος, είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «εν μέσω πανδημίας, συζητά πώς θα κλείσει δημόσια νοσοκομεία και ..Αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ