Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Καλούμε τους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν παρά την κυβερνητική υποκρισία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσβλητική και υποκριτική χαρακτήρισε την κυβέρνηση σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, Νάσος Ηλιόπουλος

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη απηύθυνε κάλεσμα στους νέους να εμβολιαστούν παρά την παρά την «κυβερνητική προσβολή και υποκρισία», υπονοώντας μεταξύ άλλων και το κυβερνητικό μέτρο της προπληρωμένης κάρτας για νέους.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:«Είναι προσβολή και υποκρισία από την κυβέρνηση που υποστήριζε ότι βασικός λόγος μετάδοσης της πανδημίας ήταν η διασκέδαση των νέων ανθρώπων», ενώ συνεχάρη τους πολίτες για την υψηλή κοινωνική ευθύνη που φέρουν,  αλλά και την αλληλεγγύη αυτών που έσπευσαν να εμβολιαστούν. Την αλληλεγγύη που  δεν εξαγοράζεται, όπως δεικτικά σχολίασε στο twitter ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους διεθνείς οργανισμούς που θεωρούν τα ΜΜΜ ως πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης και τους χώρους εργασίας και όχι τους νέους ανθρώπους. Επίσης, συμπλήρωσε πως φαίνεται ότι πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του ΔΑΠίτες και όχι τους νέους που μεσούσης πανδημίας, εργάζονται σε σουπερμάρκετ και delivery.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, δεν δίστασε να επικρίνει την κυβέρνηση ότι «κόβει 25.00 μαθητές από το δημόσιο πανεπιστήμιο, την ώρα που νομοθετεί ότι οι νέοι θα εργάζονται απλήρωτα 10ωρα με ατομικές συμβάσεις».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ