Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Αέρας ανανέωσης και εξωστρέφειας από το ΚΚΕ εν όψει συνεδρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ - ξενάγησε δημοσιογράφους στην ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, ενώ μετά προσέφερε φαγητό και ποτό σε μια χαλαρή βραδιά

Μια χαλαρή και όμορφη βραδιά προσέφερε το ΚΚΕ σε δημοσιογράφους στα κεντρικά γραφεία του εν όψει του 21ου τους  Συνεδρίου, μέσα σε mood ανανέωσης και καλώς εννοούμενης εξωστρέφειας.

proavliokke

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ -μέσα από μια άψογη διοργάνωση-, προσκάλεσε  δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κόμματος και τους ξενάγησε στην ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, σε μια ζεστή βραδιά που κατέληξε με ποτό, χαλαρή κουβέντα και όμορφους μεζέδες στο προαύλιο, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Στην ξενάγηση παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που μάλιστα αναφέρθηκε και στα αναβατόρια που προστέθηκαν στην ανακαίνιση, και δείχνουν την έμπρακτη ευαισθησία του κόμματος, για τους συμπολίτες ΑΜΕΑ αλλά και την εναρμόνιση στις ευρωπαϊκές οδηγίες.

dhmosiografoikke scaled

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου κι αμέσως μετά, μίλησε η Κέλλυ Παπαϊωάννου, που ήταν η επικεφαλής της ομάδας αρχιτεκτόνων που επιμελήθηκε την ανακαίνιση του κτιρίου.

aithoysakke

Εξήγησε ότι η εργασίες στον χώρο ήταν επιβεβλημένες λόγω προβλημάτων που εμφανίστηκαν στο κτίριο που χρονολογείται από το 1985. Στόχος λοιπόν ήταν η ενίσχυση και η αναβάθμισή του, με σεβασμό στο αρχικό πρωτοποριακό σχέδιο για την εποχή του και για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε μια ομάδα μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, ενώ δούλεψαν με αυταπάρνηση και πολλοί άλλοι τεχνίτες και εθελοντές, που δούλεψαν με αυταπάρνηση πετυχαίνοντας ακόμα έναν «άθλο»: Ένα έργο που κανονικά, οπουδήποτε αλλού, θα χρειαζόταν τουλάχιστον πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί, εδώ στον Περισσό τέλειωσε σε δυο μήνες, για να ξεκινήσει το Συνέδριο με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

kolwnes kke

Οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενώ το ΚΚΕ φαίνεται πως θα πάρει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες συντόμως..

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ