Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Fake news από τον Άδωνη στη Βουλή: Κατέθεσε στα πρακτικά παραποιημένη φωτογραφία του Τσίπρα για το Ελληνικό (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια τόσο άσχημα παραποιημένη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα δήθεν να κρατά πανό για το Ελληνικό, όσο κι αυτές που «ανέβαζε» στο προφίλ του για να κρύψει την κάβα των ποτών του στο γραφείο του, ανάρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ανάπτυξης διέσπειρε γι’ άλλη μία φορά fake news, αυτή τη φορά με μια φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από παλιότερη συνάντησή του, στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα πανό – από άλλη φωτογραφία – να γράφει «Το Ελληνικό δεν πωλείται».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Screenshot 1 12

ExK E2nUcAUlPe1

Δείτε τη φωτογραφία από την οποία «κόπηκε» το πανό και τοποθετήθηκε τεχνηέντως στη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα:

Λίγη ώρα αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την παραποιημένη φωτογραφία και στα πρακτικά της Βουλής:

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ως ξεφτιλισμένο τρολ έγραψε βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δεν τόλμησε να ανακαλέσει τη fake φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσε στα πρακτικά εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης.

«Κύριε Γεωργιάδη, είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για υπουργό κυβέρνησης. Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά είναι αξιόπιστη. Όχι μόνο δεν το κάνατε, αποδεικνύοντας ότι λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου αλλά αποδειχθήκατε και άνανδρος πολιτικά γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτήν την απρέπεια που διαπράξατε», σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και συμπλήρωσε:

«Τον ελληνικό λαό δεν τον υπολήπτεστε. την αντιπολίτευση και τους βουλευτές τους έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε ως υπουργός δεν το λυπάστε; Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στη Βουλή να έρθετε ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου να καταθέσετε μία ψεύτικη φωτογραφία; Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε;».

«Κύριε Γεωργιάδη προσέξτε: Κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από το προηγούμενο. Και σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό, το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και αυτοί οι οπαδοί αυτού του κόμματος που βλέπουν έναν υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες fake φωτογραφίες. Αιδώς κ. Γεωργιάδη», κατέληξε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ