Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Χυδαία και… ανορθόγραφη ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών Κρήτης κατά Τσίπρα, Ραγκούση, Σπίρτζη – Η απάντησή τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που η δημόσια συζήτηση έχει στραφεί στην ανατροπή του κλίματος διχασμού, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα, Χρήστο Σπίρτζη και Γιάννη Ραγκούση, τονίζοντας ότι «θέλουν αίμα» και πως «υποστηρίζουν τρομοκράτες – δολοφόνους».

Τη χυδαία και… ανορθόγραφη αυτή ανακοίνωση υπογράφουν οι κ.κ. Τσανακνίδης Χρήστος και Σιαμέτης Νικόλαος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Κύριε Τσίπρα, κύριε Σπιρτζή, κύριε Ραγκούση είμαστε σίγουροι πως θα “φουσκώνετε” από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα “παιδιά” σας στην Ν.Σμύρνη.

Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές σας καρέκλες τα “παιδιά” σας ήταν “σούζα”. 

Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε “εντολή”. Παίζετε με τις ζωές μας, “καλύπτετε” αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες-δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν.

Αν δεν είναι κόπος για εσάς περάστε από την μητέρα του συναδέλφου πού ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να τις δώσετε κουράγιο.

Αν είστε άνθρωποι».

Η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό που δέχθηκε επίθεση, απάντησε σε σκληρό τόνο, τοποθετώντας ευθέως τους συντάκτες της παραπάνω ανακοίνωσης στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση , για ψυχραιμία, για τυφλή οργή;

Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας.

Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας…

(Αν υπάρξει αντίδραση για τα δικά σας παιδιά και τις κατάπτυστες, κατά παραγγελία, ανακοινώσεις τους)».

https://www.facebook.com/cspirtzis/posts/1686930854827606

Η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, θα κινηθεί, όπως φαίνεται από τη δήλωσή του, νομικά για τις «ακραία συκοφαντικές» δηλώσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Η απόκρουση αυτού του νοσηρού δημόσιου λόγου, που προέρχεται μάλιστα από κρατικούς λειτουργούς, δεν είναι καθήκον προσωπικό, ούτε καν πολιτικό θα έλεγα.

Είναι πρωτίστως υποχρέωση που έχουμε έναντι της ελληνικής κοινωνίας, να την προστατεύσουμε από τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Κατά τα λοιπά, οι προβλέψεις της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση τέτοιων ακραία συκοφαντικών δηλώσεων, είναι σαφέστατες. Θα συμβούλευα αυτούς τους δύο Ειδικούς Φρουρούς που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτήν την ανακοίνωση να ενημερωθούν το συντομότερο γι αυτές.

Θα τους χρειαστεί», έγραψε στο προφίλ του στο facebook.

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10225895312186459

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ