Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

«Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στη διαχείριση της πανδημίας» απαντά ο Κύρτσος για τα… επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγες ώρες μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός μετά από επίθεση, αλλά κι αρκετοί συμμετέχοντες από αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν βία, ο Γιώργος Κύρτσος θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να μας πει πόσο καλά τα έχει πάει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη διαχείριση της πανδημίας.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή KONTRA24, στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, με βασικό θέμα συζήτησης τον ξυλοδαρμό του νεαρού την περασμένη Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, της συγκέντρωσης που έγινε την Τρίτη το απόγευμα και φυσικά τα όσα επακολούθησαν.

Του ζήτησε, λοιπόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη, να τοποθετηθεί σχετικά κι αυτός άρχισε να λέει για τη διαχείριση της πανδημίας με όλους τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν με απορία.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ζήτησε ν’ απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε, αλλά και πάλι η τοποθέτησή του αφορούσε την πανδημία και τους νεκρούς απ’ αυτή.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ