Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Χαμός στον ΣΚΑΪ: «Έκοψαν» την Κανέλλη όταν μίλησε για το «πάμε να τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών (video)

Δεν άρεσε το ότι μετέφερε τα ακριβή και υβριστικά λόγια αστυνομικών και παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη όπως της ζητήθηκε, την «έκοψαν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ σχετικά με τα όσα τραγικά σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου να «κόβει» στον αέρα τη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Αναλυτικότερα, η κ. Κανέλλη αφού καταδίκασε κατηγορηματικά την άγρια επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό, αναρωτήθηκε εάν στον ΣΚΑΪ έχουν το κουράγιο να δείξουν το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να λένε «πάμε να τους γαμ@@@, να τους σκοτώσουμε».

Ωστόσο, το γεγονός ότι η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στον αέρα με τα ακριβή και υβριστικά λόγια των αστυνομικών φαίνεται πως ενόχλησε τον δημοσιογράφο, ο οποίος της ζήτησε επιτακτικά να πάρει πίσω τη φράση, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δικά της λόγια. «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε», της είπε.

«Ζητώ συγγνώμη που τη μετέφερα, με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομοκρατικό παιχνίδι», του απάντησε η κ. Κανέλλη, με τον κ. Οικονόμου ωστόσο να έχει ήδη πάρει την απόφασή του να την «κόψει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ