Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: «Σχεδόν αδύνατον να τραυματίστηκε από τη δική του προπέλα» (video)

Τι αναφέρει ο ειδικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, καθώς ο ειδικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κύριος Δέδες, θεωρεί ότι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να έχει τραυματιστεί θανάσιμα ο Σήφης Βαλυράκης από την προπέλα του δικού του σκάφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Mega», ο κύριος Δέδες, υποστηρίζει ότι για να είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε ο Σήφης Βαλυράκης να κάθεται στην πλώρη του σκάφους του, κάτι που δεν προκύπτει από τα στοιχεία.

Η εκτίμησή του είναι ότι κάτι βίαιο, κάτι που δε μπορούσε να αντιμετωπίσει, τον έριξε στη θάλασσα. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

Την ίδια ώρα, και ο διορισμένος από την εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας, ζητάει να διοριστεί και δεύτερος πραγματογνώμονας για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το «Mega», οι ψαράδες της Ερέτριας, είναι διατεθειμένοι να κινηθούν νομικά κατά μάρτυρα, που όπως λένε έκανε ανακριβή κατάθεση που τους δυσφημεί και τους εμπλέκει σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Όλα αυτά, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε έρθει στο φως βίντεο-ντοκουμέντο με τις κινήσεις των αλιευτικών, αλλά και νέα στοιχεία για το τραγικό συμβάν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και drone.

Πηγή: Mega

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ