Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Καθηγητής Νομικής παραιτείται γιατί θέλει να εγκαταλείψει το «ψηφιακό κελί που ‘έχτισε’ η Κεραμέως»

«Ψηφιακή απόδραση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την προσωπική του επανάσταση έκανε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί αρνούμενος να συμμετέχει σε μια παγκόσμια συνωμοσία, όργανο της οποίας είναι η Νίκη Κεραμέως. Τόνισε μάλιστα ότι δε μπορεί να συνεχίσει να ζει εσώκλειστος σε ένα «ψηφιακό κελί».

Ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS FM και τόνισε αρχικά ότι «ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ».

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφασή του, ο καθηγητής εξήγησε ότι «κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ