Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

«Ροντέο» στον «αέρα» με Μπογδάνο και Γκιόκα περί «χαφιεδισμού» – «Είστε εκπρόσωποι του τραμπουκισμού» (video)

Στο τραπέζι έπεσαν και προειδοποιήσεις για μηνύσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του Γιάννη Γκιόκα, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ μετά την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος», ανάφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Περισσόυ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα», για ν’ απαντήσει ο κ. Μπογδάνος: «Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα. Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», είπε ο κ. Μπογδάνος. «Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε» τόνισε ο κ. Γκιόκας, με τον βουλευτή της ΝΔ να μιλά για «εκπρόσωπους του τραμπουκισμού».

Στο τραπέζι έπεσαν και οι προειδοποιήσεις για μηνύσεις με τον κ. Γκιόκα να λέει «ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή». Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου. Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε. Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ